Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss Andrea Bezděková (29) měla možnost už potřetí zhodnotit finalisty Muže roku. Ale tak nějak neví. Vadí jí totiž brýle, které si všichni finalisté museli na své představení nasadit na oči. "Nedá se pak přesně odhadnout, jak vypadají. Někomu brýle sluší, někomu ne," krčila rameny Andrea.

Na soustředění, aby chlapce před finále, kde usedne v porotě, lépe poznala, se letos ale nechystá. Ve stejném termínu má totiž konečně naplánovanou dovolenou. "Loni jsem nikde nebyla, protože jsem byla pořád nemocná. Měla jsem za sebou dvoje antibiotika, nejdřív kvůli zánětu zubu, pak na močové cesty. Bylo to nepříjemné léto," vysvětlila Andrea.

Rozcestovala se i pracovně, velký zájem je o ni v Portugalsku. "Chystám se tam zase na čtrnáct dní. Oni by si mě tam nechávali klidně i měsíc, ale já mám ráda, když se po dvou týdnech zase můžu vrátit domů a jsem ve svém prostředí," řekla nám Bezděková.

Pokud jde o muže, nic nového prý u ní není. Je oficiálně single. "Prostor pro muže v mém životě je, ale zatím se neobjevil ten pravý," svěřila nám modelka, která na pana Božského nemůže narazit od rozchodu s expřítelem už pomalu dva roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám