Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější transsexuální celebrita Caitlyn Jenner (74), dříve Bruce Jenner, který je zároveň otcem Kendall (28) a Kylie Jenner (26) ze slavného klanu Kardashianových, se už rok stýká s transsexuální dívkou Sophií Hutchins (21). Sice stále obě zarytě tvrdí, že netvoří pár a jsou jenom kamarádkami, ale nedokáží bez sebe udělat ani krok.

Dvojici pojí nejen prodělaná změna pohlaví, ale také láska ke golfu nebo fakt, že jsou obě republikánky. Sophia je známou aktivistkou, modelkou spodního prádla a stejně jako Caitlyn žije v Malibu. Hojně se spekuluje o tom, že se dvojice dokonce zasnoubila.

Podle Caitlyn je to však nesmysl a tvrdí, že se Sophií jsou pouze kamarádky. Caitlyn se v minulosti nechala slyšet, že na sex po proměně nemá ani pomyšlení. Pokud se jí však zeptáte, jak to má s partnerským životem, začne mlžit. „Budoucí životní partnerka? Přemýšlím o tom. Budoucí sexuální partnerka? Jen těžko. Možná nikdy,“ uvedla ve své knize Tajemství mého života.

Reklama

Další články

Načítám