Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všeho moc škodí, a tak i od organizování vlastní svatby je potřeba si dát pohov. Modelka Rhian Sugden a její snoubenec Oliver Mellor si pro tyto chvíle oblíbili Turecko.

Rhian je vyhledávanou modelkou spodního prádla a na snímku, který zveřejnila na svém Instagramu, je vidět proč. Nebylo to ostatně poprvé, kdy se fanouškům připomněla takhle nalehko. S upozorňováním na své poprsí nemá problém, ostatně, je něco jako její poznávací znamení, tak proč by měla mít. Zakázky na focení spodního prádla nebudou kvůli jejím hezkým očím...

I když to vypadá, že Rhian nemá na práci nic jiného než ukazovat prsa a k tomu tedy plánovat svatbu, není to tak. Navzdory řečenému neprožívá zcela bezstarostné období. V minulých týdnech podstoupila operaci vaječníků a obává se, že bude muset na další. To ji trápí, protože se bojí, aby nezůstala bez možnosti mít vlastní děti. S hercem Mellorem by si je velmi přáli.

Reklama

Další články

Načítám