Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár týdnů bude dceři modelky Jany Doleželové rok a holky už mají za sebou první dámskou jízdu. S dcerou Verunkou, kamarádkou a jejími dětmi vyrazily poprvé k moři. Jana se toho sice trochu bála, už kvůli dlouhé cestě autem do Chorvatska, ale všechno dobře dopadlo.

"Člověk bude mít obavy celý život, aby byla v pořádku. Ale mateřství si užívám a zvlášť za takových krásných dnů, které teď na jaře máme. To je takový bonus. Navíc jsem vždycky chtěla holčičku a to se mi splnilo," rozplývala se.

Na akci S kočárkem Prahou malou nastrojila do růžové, úplně jako malou barbínku ji ale neobléká. "Hodně nosí tepláčky, doma spíš tmavé barvy, protože leze po zahradě. Ale samozřejmě se těším, až ji budu oblékat do šatiček," svěřila.

"Nedávno jsme se vrátily z první dovolené u moře, kde si to malá taky moc užila. Byly jsme úplně na jihu, ještě bylo před sezónou, tak tam nebylo moc lidí ani tak moc vysoké teploty, které nejsou pro miminka ideální. Už se ale dalo koupat v moři," vyprávěla Jana, která se s dcerkou přes léto nikam nechystá, protože i v Čechách je hezky, ale na podzim prý zase něco naplánuje.

Reklama

Další články

Načítám