Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá primácká rosnička Petra Eliáš Voláková zmizela před lety z televizní obrazovky a odstěhovala se do New Yorku, kde s hokejistou Patrikem Eliášem žila dvanáct let. Nyní je s rodinou zpátky v Česku.

"Jsme zpátky od loňského července. Pořád jsem doma s holčičkama. S jednou z mých nejlepších kamarádek Radkou Rosickou jsme si odskočily od plotny a vyrazily sem na párty," řekla Super.cz Petra.

"Byla jsem ve Státech zhruba dvanáct let, je fajn vidět znova známé tváře. Zdravé jádro přátel zůstává, pár hrozně fajn nových přibylo. Za to jsem moc ráda," usmívá se.

S návratem na televizní obrazovku zatím nepočítá, i když by za něj byla ráda. "Mé nejmladší dceři jsou čtyři roky, jsem maminka na plný úvazek. Práci se nebráním. Je jedno, co to bude, hlavně, aby mě to bavilo. Je otázka, jestli to bude šoubyznys, nedělám si iluze, sejde z očí, sejde z mysli. Uvidíme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám