Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je určitě nejodvážnější těhotná žena z českého šoubyznysu, kterou jsme zatím potkali. Zatímco jiné zpěvačky a herečky se maximálně pochlubí fotkou svého bříška v plavkách anebo na stylizovaných fotografiích, herečka Aneta Krejčíková (32) ho přišla ukázat rovnou na večírek.

Aneta, která je v šestém měsíci, zvolila na večírek v pražském klubu kalhoty a krátký top, který si uvázala pod ňadry. Bříško tak zůstalo úplně odhalené. "Je mi to takhle pohodlné. A když už je žena těhotná, tak proč to nějak zakrývat," míní herečka. "I když jsem přibrala docela dost. Mám nahoře třináct kilo," prozradila.

Pohlavím miminka se chce nechat překvapit, takže výbavičku nakupuje v neutrálních barvách. Rodit bude v porodnici v Podolí. "Bylo docela těžké se tam dostat, ale nakonec se to povedlo," prozradila.

Aneta bude ještě natáčet do konce června a v divadle už si dala pauzu. "Vyšlo to krásně na prázdniny, protože rodím na začátku září. O návratu do práce jsem ještě nepřemýšlela. Uvidím, jaké to miminko bude, a podle toho se budu řídit," krčila rameny. Ani svatbu zatím neplánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám