Hlavní obsah
Článek

Britská vévodkyně Catherine s princem Williamem (41) byli hlavními hosty na charitativní večeři s názvem 100 Women in Hedge Funds uspořádané minulý týden jako poděkování za důležitou práci členkám charitativní organizace The Child Bereavement Charity. Přestože byl královský pár opět dokonalý, vévodkyni Kate se stále nedaří nabrat potřebné kilogramy. Poté, co před svatbou v důsledku stresů výrazně zhubla, je nyní při pohledu na její vosí pas možná ještě štíhlejší, než dřív.

Vévodkyně Kate zvolila na tuto událost splývavé červené šaty, které příliš z její drobné postavy neukázaly. Zvýraznily pouze její dekolt a až nepřirozeně štíhlý pas. Kate se dokonce nedávno proti své vůli stala idolem pro dívky trpící poruchami příjmu potravy, které ji na svých webových stránkách začaly obdivovat právě proto to, jak se jí před svatbou podařilo zhubnout.

Během celé akce konané v jednom z nejstarších londýnských paláců St James's Palace William a Kate poděkovali ženám z anglické oblasti Saunderton za jejich nasazení a obětavou práci pro již zmiňovanou globální neziskovou organizaci. Dámám se podařilo získat v přepočtu téměř 20 miliónů korun a během své existence pomohli všichni členové této organizace po celém světě nasbírat přes 680 miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám