Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (42) se za necelé dva měsíce stane již podruhé otcem. Se svou přítelkyní, manažerkou Zuzanou, čeká prvního společného potomka, na kterého se oba moc těší. Miminko by se mělo narodit v první červencové dekádě, a zdali to bude holčička, nebo chlapeček stále zamilovaný pár tají. „Samozřejmě u porodu budu přítomný, mám v diáři vyblokovaný týden volna, a ani muzikál Trhák se v Divadle Broadway v červenci nezkouší, tak se snad trefíme do termínu, který nám sdělil pan doktor,“ řekl nám budoucí tatínek Kavalčík.

„Jsem právě ve 33. týdnu těhotenství, přibrala jsem 10 kg, miminko je nadprůměrně aktivní a komunikativní, takže se musím často na ulici zastavit, když jdeme každý v jiném rytmu. Vlastně jsem obě děti měla aktivní v břiše, ale teď je to opravdu jízda. Stále nejím bílé pečivo a vůbec mi nechybí. Chodím na těhotenskou jógu, starám se o děti, pracuji, starám se o koně, takže se vlastně vůbec nic nezměnilo,“ popsala průběh svého těhotenství Zuzana, kterou Michal požádal nedávno o ruku.

Zamilovaný pár se rozhodl, že chce mít na krásné okamžiky, které nyní prožívají, vzpomínku. S profesionální fotografkou tak v Dobřichovicích u Prahy nafotili sérii krásných snímků, které jim toto období budou už navždy připomínat.

Reklama

Další články

Načítám