Hlavní obsah
Článek

Obyvatelé Prahy mohou v poslední době velmi často vidět Leoše Nohu za volantem taxíku. Ne že by herecká profese dostatečně nevynášela a komik musel melouchařit jako taxikář. Ve skutečnosti je za tím jeho nová role v seriálu Štafl, který je k vidění na Stream.cz. Není to první hercův počin, ve kterém se prezentuje jako zkušený řidič. Raději než auta má ale motorky, před časem si zahrál dokonce učitele v motoškole.

Při natáčení smí však Noha řídit motorová vozidla jen jako, je totiž bez řidičáku. Tato skutečnost není způsobena tím, že by o něj snad přišel. Pravdou je to, že si řidičské oprávnění nikdy neudělal.

„Nikdy jsem nechodil do autoškoly a nemám to v plánu měnit ani v budoucnu. Řízení není nic pro mě. Byly časy, kdy jsem přemýšlel o motorce, ty mám mnohem radši než auta. Takže kdybych se jednoho dne odhodlal, že si nějaký ten průkaz udělám, tak by se jednalo jenom o motorku. Teď to ale není na pořadu dne. To, že neřídím, mi nikdy nechybělo, po Praze jezdím MHD, je to stejně lepší než stát někde v koloně. Když potřebuji dál, tak jezdím rád vlakem, je to pohodlné a nic mi tam nechybí,“ popisuje svůj vztah k řízení známý herec.

Leoš Noha, který v seriálu Štafl hraje Pepeho, jednoho z těch zlejších taxikářů, na sobě nedává nic znát. Teoretickou stránku řízení má naučenou na jedničku. „Jsem řidič teoretik. Na řízení jako takovém mi nepřijde nic těžkého, ale na silnice bych se nepustil,“ uzavírá herec.

Reklama

Další články

Načítám