Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že Nikola Buranská (32) se potýkala s vážným zraněným ruky. České Miss Earth 2014 lékaři zpackali ošetření zlomeniny, nepoznali, že si roztrhla šlachu, a ona byla mnoho týdnů zcela nesamostatná.

Nepříjemná omezení ji čekají znovu, jelikož modelka musí na další operaci. Lékaři se pokusí napravit to, co pokazili kolegové v Dánsku. „Myslela jsem si, že je to v pohodě, že je to za mnou, ale přes léto mě čeká další operace. Budu muset nosit celé léto sádru, tak to bude paráda,” dala oči v sloup sexy brunetka. „Je to velký zákrok. Navíc budu mít celé léto sádru, jedná se o pravačku a s tou levou rukou toho moc neudělám. Budu závislá na cizí pomoci,” říká Nikola během návštěvy nedávno otevřeného nočního klubu v centru Prahy.

Během prvního léčení se o Nikolu starala její maminka, nyní jí bude několik týdnů asistovat její nový partner. „Bude se o mě starat rodina, přátelé a přítel,” říká Nikola a dále dodává: „Už jsem ho s tím obeznámila. S jednou rukou neuděláš nic, neumyju si vlasy, nenakrájím chleba, a podobné základní věci. Opravdu budu potřebovat jeho pomoc.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám