Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

U Štikových panují prazvláštní poměry. Michal s Monikou se nerozvedli, ale jeden před druhým se vytahují s tím, kdo má na seznamce větší úspěch.

Monika Štiková (51) se netajila tím, když si pořídila mladšího zajíčka, ale když se rozhodl na internetu flirtovat její muž, hned byl oheň na střeše. Statná blondýna nejspíš těžce nese, že by si Michal v posteli užíval s někým jiným.

„Jemu píšou takový ku*vy! E 55 hadr. A ty vážně věříš tomu, že chtěj tebe? Ten si najde tu největší šlapku z celé republiky a bude věřit tomu, že ho chce,“ pustila se Monika v reality show Štiky do manžela, kterého na seznamce kontaktovaly dvacetileté holky.

„Najdi si nějakou hezkou, ale normální! Nechci, abysme byli zase v bulváru, že Štika je vylízanej mozek. Našel si ku*vu,“ varovala Michala manželka. Sama má ale máslo na hlavě, protože ostudu celé rodině dělá především ona. „To kvůli tobě jsme tam vláčení, že se taháš s nějakýma cikánama,“ nenechal si líbit její urážky. A to Moniku pořádně rozzuřilo. Ráda uráží všechny kolem sebe, ale když se někdo dotkne jí, řádí jako zběsilá saň.

„Ještě jednou řekneš s cikánama, tak vezmu ten hrnek a rozbiju ti ho o tu tvoji blbou hlavu, aby se ti tam rozsvítilo!“ dala jasně najevo, kdo v jejich domácnosti určuje pravidla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám