Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Josefa Rychtáře (65), který je novým milencem Ivety Bartošové (†48), je na zhroucení. Poté, co jí po sedmadvacetiletém manželství zpěvačka svedla manžela, jí zemřel v náručí milovaný pes. Darina Rychtářová (66) je úplně sama.

Zatímco se zpěvačka vyznala ze své lásky k muži jiné ženy, ta prožívala další trápení. Jen pár hodin poté, co Iveta svěřila deníku Blesk, že Josefa Rychtáře miluje, Darině Rychtářové umřel dlouholetý psí přítel, rotvajler Bad. "Jediná bytost, která mě milovala a nepřetvařovala se. Nikoho to tady nezajímá, Pepa není doma," svěřila deníku.

Rychtářová i ve své bolesti ze ztráty zvířete zpochybnila tvrzení Bartošové, že s manželem už patnáct let bydleli každý v jiném domě a tak nemá výčitky a nestydí se za jejich lásku. "Mně to připadá tak, že sebe samotnou omlouvá před lidmi, že neodloudila ženatého muže od rodiny. Jsou to všechno lži," řekla Rychtářová.

"Než přišla Iveta, vedli jsme manželský život se vším všudy," uvedla. A co jí na to řekl manžel? "Pepa se tvářil spokojeně. Nic mi nevysvětlil, jen řekl, že s Ivetou netvoří pár a víc se k tomu nebude vyjadřovat. Už těch lží mám opravdu akorát dost," uzavřela Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám