Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy svou rodinu a fanoušky nečekaně opustil zpěvák Petr Muk (†45), uplynulo 8 let. Na frontmana skupiny Oceán nebo Shalom a interpreta hitů jako Tančíš sama stále s láskou vzpomínají nejen jeho fanoušci, ale i rodina a přátelé. Jedním z nich byl také jeho velký kamarád a hudební manažer Richard Dušák. „Znali jsme se 25 let, byli jsme jako bráchové. Před osmi lety pro byla velká rána, odešel skvělý člověk a kamarád," svěřil hudební manažer.

„S jeho nejbližšími si v tento den nevoláme, abychom si to nepřipomínali, ale pravidelně pořádám na konci srpna festival Kouřimská skála, kde na Petra vzpomínáme,“ svěřil Super.cz Dušák s tím, že příprava letošního ročníku je v plném proudu. „Přijíždí tam vždy 2 až 3 tisíce fanoušků, zahraje tam kapela Oceán, Shalom a připomínáme si jeho písničky. Letos dorazí i Petr Janda, Petr Kolář nebo i Adam Mišík, je tam ale i Petrova rodina a pravidelně tam s námi jezdí jeho táta, ten je mimochodem ve skvělé formě,“ svěřil Mukův kamarád s tím, že je s ženou zpěváka Evou (43) a jeho dcerkou Noemi (10) v kontaktu.

„Jsme v kontaktu, Noemi tam dokonce už i vystupovala. Zdědila po Petrovi talent, krásně zpívá a tančí, a hlavně má po něm oči, je to prostě celý Petr,“ svěřil Dušák s tím, že je sám zvědavý, jestli bude chtít i letos Mukova dcera vystupovat. Návštěvu místa jeho posledního odpočinku, které je v Českém Krumlově, dnes ale vynechal. „Párkrát za rok se tam zastavíme, ale já tu symboliku vidím v jiných místech, kde si ho připomínám, zažil jsem s ním hodně, ať tady v Česku, nebo v cizině a vždy si na těch místech na Petra vzpomenu,“ dodal Richard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám