Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

O tom, že se Eva Krejčířová a Lukáš Hojdan, které proslavila soutěž StarDance, dali před nedávnem dohromady a tvoří taneční pár, už jsme vás informovali. V rámci propagace ti dva nedávno nafotili zbrusu nové fotky k jedné ze svých tanečních show, která je inspirována Draculou. O obyčejné focení v tanečním sále však v tomhle případě nešlo.

„Fotili jsme od čtvrté hodiny ranní na Karlově mostě. Já jsem jako jediná musela vstávat už ve dvě, abych se nalíčila. Doufali jsme, že tam nebude moc lidí, ale bylo jich tam spousta. Ve čtyři se vraceli z barů. V pět už tam bylo narváno turisty, kteří si přivstali na východ slunce,“ prozradila Super.cz Eva Krejčířová.

„Focení trvalo zhruba hodinku a z výsledku jsem nadšená,“ chlubí se Eva, která do focení zatáhla své kamarády. „Přišli nás podpořit a každý dostal nějaký úkol. Jeden držel světlo, druhý odháněl lidi, třetí dělal mlhu,“ dodává.

Nejnovější show Lukáš s Evou předvedou už brzy na charitativní akci Hvězdy Andělům pro nadaci Chantal Poullain v Divadle Na Fidlovačce.

Reklama

Další články

Načítám