Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle zahraničních médií je Angelina Jolie (48) pěkně naštvaná, že nemůže s dětmi vycestovat, zatímco stále trvá rozvodové řízení s Bradem Pittem (54). Herečka totiž plánovala, že svých šest dětí Maddoxe (16), Paxe (14), Zaharu (13), Shiloh (11) a dvojčata Vivienne a Knoxe (9) vezme na natáčení pokračování snímku Maleficent v Londýně.

The New York Post uvedl, že se s Bradem snaží vymyslet nějaké řešení, ale frustruje ji představa, že by jela bez dětí. I lidé v jejím okolí jsou z věčných bojů prý unaveni. Slavný pár je v rozvodovém řízení od rozchodu v roce 2016, ale podle všeho je od rozvodu už dělí jen pár týdnů.

Deník The Sun v dubnu uvedl, že se pár konečně na všem dohodl a zbývá dořešit jen detaily. Rozvedeni by měli být do několika týdnů. Brad s Angelinou se nakonec rozhodli pro střídavou péči a už spolu příliš neválčí. Nechali se slyšet, že je pro ně důležité, aby spolu měli důstojný vztah kvůli dětem.

Podle všeho Brad stále jednou týdně dochází na terapie a pracuje především na tom, aby byl co nejlepším otcem. Svůj dům příliš neopouští a s dětmi se vídá nejčastěji právě tam. Je to pro něj prý nejbezpečnější místo, kde nachází klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám