Hlavní obsah
Článek

S bývalou modelkou Klárou Medkovou (40) se potkáváme každoročně na akci S kočárkem Prahou, takže můžeme sledovat, jak její dva synové David a Radek rostou. Zkoušení holčičky už s manželem Radkem Kováčem vzdali, se dvěma syny si vystačí a Klára má prý i tak plné ruce práce. Ani na návrat k modelingu nepomýšlí.

"Starší Radeček hraje fotbal za Motorlet. Jde mu to, s manželem z toho máme oba radost. A Radek může aspoň předávat zkušenosti. Davídka zase baví gymnastika, chodí na ni čtyřikrát týdně na Hradčany. Cvičí se tam na bradlech, na kruzích, je to takový všestranný pohyb," řekla nám pyšná maminka Klára s trochu ztuhlou tváří, protože dopoledne trávila na zubařském křesle.

Ovšem kolektiv ve sportu má na rozdíl od staršího bráchu převážně holčičí, z čehož vyplývá na chlapečka trochu zvláštní vkus. Když si měl vybrat boty, zvolil růžové, a při výběru z balonků také s jistotou sáhl po této barvě. "Má to tak furt, když je pořád mezi holkama. Doma to neřešíme, každý má nějakou oblíbenou barvu," krčila Klára rameny.

Medková návrat k modelingu ani výběr profese, v níž by se chtěla realizovat, neplánuje. "Starám se o kluky, o manžela, barák, zahradu a babičku. Práce je dost, tak je zatím ještě čas. Modelingové zakázky neberu, protože se bojím, že bych pak ty akce musela rušit. Nemám nikoho na hlídání, protože moje maminka pořád pracuje, má ve Vyškově kadeřnictví a ke stěhování do Prahy jsme ji zatím nepřemluvili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám