Hlavní obsah
Článek

Příběh Ladislava Angyala z letošního ročníku pěvecké soutěže Superstar chytil u srdce tisíce diváků. Slovenský student zaujal nejen svým originálním projevem a vlastní chytlavou písní Pošta, ale také tím, z jak nuzných podmínek pochází. S ochrnutou maminkou totiž žil v bytě, který byl ve špatném stavu a neměli v něm ani pořádný nábytek.

Svou bytovou situaci se ale mladý Slovák rozhodl změnit. Nejdříve získal při koncertě Leoše Mareše svůj první honorář 100 tisíc korun a následně obdržel vybranou sbírku od fanoušků v hodnotě 1,3 miliónu. Za peníze se chtěl postavit na vlastní nohy a zařídit si nové bydlení, což se mu daří.

Angyal nyní prosí své fanoušky o pomoc se sehnáním stěhováků, kteří by mu s novým bytem pomohli. „Potřebovali bychom nějakou partu silných chlapů, nejlépe i s dodávkou, kteří by pomohli přes víkend vynést z nového bytu staré skříně, starou chladničku a podobně,“ svěřil se na sociální síti nadějný zpěvák s tím, že si dává bydlení postupně dohromady. „Vše abychom mohli zavolat deratizéra a dokončit rekonstrukci,“ dodal Angyal, kterému se plní velký sen, kvůli tomu, že toužil po důstojném bydlení, se totiž do soutěže přihlásil.

Reklama

Další články

Načítám