Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se Sagvan Tofi (59) dočkal velké satisfakce, neboť jeho muzikál Čas růží, který je vyšperkován největšími hity z repertoáru Karla Gotta, oslavil stou reprízu. Herec ale neusíná na vavřínech a připravuje další projekt.

„Protože jedeme velké turné s projektem Děti ráje s písničkami Michala Davida a máme za sebou víc jak sedm set představení, to je taková legenda, tak bych chtěl Děti ráje 2,” promluvil o svém nápadu Sagvan, který doufá, že tohle pokračování bude ještě úspěšnější než jednička.

Příběh bude dál pokračovat. Doufám, že i herci, kteří v tomto představení doposud hrajou, přijmou nabídku dál hrát. Doufám, že nabídku příjme i Lukáš Vaculík, když bude hrát Luky, tak budu hrát i já. Moc se na to těším, protože ten příběh je veselej, vtipnej, milej, smutnej, tak doufám, že se bude lidem líbit,” říká Sagvan, který počítá s tím, že v pokračování úspěšného projektu využije tvorbu známého hitmakera. „Michal David je stejně jako Karel Gott legenda, protože jeho písničky zlidověly. Dělají dobrou náladu a jsou perfektním materiálem pro muzikál,” říká Sagvan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám