Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že druhého potomka tak krátce po narození toho prvního muzikáloví manželé Roman a Míša Tomešovi neplánovali. Oba jsou ve svém oboru velmi žádaní a tak nebylo lehké skloubit práci, rodičovské povinnosti a navíc utužovat partnerský vztah. Představitel Honzy z muzikálu Čas růží se o to ale snaží.

„Teď jsme se vrátili se ženou z pobytu v Luhačovicích. Byli jsme tam sami dva, o Kristiána se starala moje mamka, jeho babička. Bylo to skvělý, protože jsme si na sebe našli konečně čas,” říká Roman.

Podle zpěváka je vše o rovnováze. „Je to potřeba vybalancovat a nacházet čas na rodinu i sami na sebe. Zatím se nám to daří. Teď, když přijde druhé dítě, se to ještě budeme muset naučit,” říká.

"Nebojím se toho. Věci se mají dít tehdy, kdy se mají dít. Myslím si, že to zvládneme, co nám zbývá, budeme to nějak muset zvládnout. Myslím si, že první rok to bude divočina. Běhat za jedním dítětem, přebalovat druhé a do toho pracovat nebude jednoduché. Bude to těžší, ale je to pro mě motivace a těším se na to,” říká Roman, který zvládá všechny rodičovské povinnosti.

„Dělám snad všechno, co dělají ženy. Přebaluju ho, uspávám, krmím, dělám mu mlíko, vařím. Děje se to, když ho hlídám. Jinak to zvládá žena. Asi jsem takový moderní otec, ale to je v dnešní době asi normální, když se chlap stará,” říká vyrovnaně Roman Tomeš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám