Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se sice výrazně zakulacuje, nepřestává být ale akční. Když těhotná modelka Zuzana Stráská uspořádala dámské odpoledne pro kamarádky, blogerky a influencerky, nechyběli jsme u toho a zjišťovali jsme, jak se vyvíjí její požehnaný stav.

„Poslední dobou nemám už tolik síly, změna mého stavu je znát. Ale byla jsem ráda, že holky dorazily a napumpovaly mě neskutečnou dávkou energie,” svěřila se topmodelka, které to na dámském dýchánku uspořádaném v butiku v Pařížské slušelo.

Modelka z agentury Elite Model už za dva měsíce rodí a plíživě ji začíná přepadat panika, že není dostatečně připravená. „Trošku začínám panikařit, že nemám nic připravené, ale říkám si, že mám ještě čas,” usmívá se Zuzana a jedním dechem dodává: „Pomalu, ale jistě se blíží sedmý měsíc.” Dlouhonohá kráska dlouho jako těhotná nevypadala a už z toho začínala mít špatný pocit. „Bubínek vyskočil a konečně už neslyším otázky typu: ,A kde máš jako břicho?’, za to jsem ráda,” říká Zuzana.

Pohlaví miminka si zatím Zuzana s přítelem Matyášem nechávají pro sebe. „Jméno máme vybrané pracovní, ale nechám si jej pro sebe,” šibalsky se usmívala Zuzka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám