Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Národní soutěž ženské krásy moderoval v minulosti Martin Dejdar (59) už několikrát. Letos bude konferovat finále České Miss, které se uskuteční 2. června 2018 v multifunkční aule Gong v Ostravě. „Není to poprvé, je to možná naposled. To nevím,” smál se Dejdar.

Během našeho rozhovoru z herce vypadlo, že jeho manželka Daniela vlastně neví, že ho v příštích dnech budou obklopovat adeptky na nejkrásnější Češku. „Ona to neví, já jsem jí to neřekl, raději jí to neříkejte,” křenil se herec.

Martin už má vymyšlenou verzi, jak doma své spojení se soutěží plnou krásných dívek vysvětlí. „Řeknu jí, že jim vypadl Mareš a já jsem šel náhodou kolem, tak jsem to vzal. Takovou teorii já mám připravenou,” prozradil nám svůj plán Martin Dejdar. Z jeho potutelného výrazu bylo ale zřejmé, že si nejspíš dělá legraci a jeho čtyřiadvacet let trvající manželství nebude v ohrožení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám