Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý youtuber a provokatér MikeJePán, který je aktuálně k vidění v reality show České televize Zlatá mládež 2, přišel o své nejvěrnější obdivovatele. Internetový kanál, kde jeho kontroverzní videa, ve kterých se pohybuje na hraně zákona, sledovalo přes 300 tisíc fanoušků, byl zablokován.

„Mám ho zrušený, je to pravda, ale řeším to a měl by být co nejdříve zase aktivní,“ svěřil Super.cz Mike. Po chvilce také přiznal, proč jeho kanál z minuty na minutu zmizel. Nejde totiž o žádný útok hackera, známý youtuber si za to může sám. „Měl jsem smlouvu na rok a půl a novou jsem nestihnul poslat, takže se účet automaticky zablokoval," sypal si popel na hlavu MikeJePán.

Jeho fanoušci, kteří už několik let s nadšením sledují jeho videa, kde se naváží do městských policistů, se však nemusejí bát. „Byla tam také nějaká nevhodná videa, ale pracuji na tom a co nejdříve by měl být můj účet v pořádku,“ prozradil MikeJePán.

Reklama

Další články

Načítám