Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte doma sedačku s ušpiněným čalouněním nebo dokonce prodřenými místy? Můžete jí vdechnout nový život díky napínacím potahům. Dokážou sedačku nejen proměnit v téměř jako novou, ale také ji ochránit. Což ocení především majitelé zvířecích mazlíčků nebo také malých dětí.

Sedačka v nových šatech

Více

Komerční sdělení

Napínací potah vytvoří v podstatě úplně nové čalounění a obepne sedačku včetně zadní části nebo područek. S potahem můžete starší kousky nábytku výrazně omladit. Pokud k vám přijde návštěva, možná se bude i divit, že jste si pořídili novou sedačku. Tak dokonalá je proměna. Je to ideální řešení pro sedačku, která je sice stále pohodlná, ale už se na ni nedá moc dívat. Stejně tak se napínací potahu hodí každému, kdo si pořídí novou sedačku a bojí se, že by se brzy zničila. S potahem sedačka vypadá krásně, a když se ušpiní, můžete ho snadno vyprat.

Už žádné urovnávání

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Natáhnout potah je stejně jednoduché jako obléct si tričko. Proměnu zvládnete sami během 5 minut. A pokud se potah ušpiní, opět ho sundáte a dáte do pračky. Je tak mnohem jednodušší udržovat sedačku stále čistou. A to i v případě světlých odstínů.

Vyberte si váš styl

Více

Komerční sdělení

Pokud máte rádi čisté, až strohé interiéry, jsou pro vás ideální jednobarevné potahy. Vybrat si můžete z řady barev, včetně světlých krémových a smetanových odstínů. Protože potahy jdou prát, můžete si bez obav splnit sen o světlé sedačce. Romantické duše ocení potahy s volánem, s nimiž je snadné zařídit obývací pokoj v romantickém stylu. Určitě si vybavíte starou čalouněnou pohovku s vybledlými potahy a růžemi. S potahy ji během chvíle zrenovujete. A to bez čalouníka a bez velkých výdajů. Hitem českých obývacích pokojů jsou žíhané varianty napínacích potahů. Žebříček oblíbenosti vede béžová barva.

Pro různé typy sedaček

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy najdete nejen v různých barvách, vzorech, ale také typech. Od klasických křesel, přes dvojsedačky, trojsedačky až po velké rohové sedačky nebo sedačky s otomanem. Zkrátka nepřijdou ani majitelé oblíbených křesel typu ušák nebo sedaček s dřevěnými područkami. A pokud budete stále váhat, jakou velikost potahu zvolit vybrat, řiďte se nejdříve šířkou. Materiál je skutečně maximálně elastický a přizpůsobí se snadno téměř jakémukoliv tvaru nábytku.

Další články

Načítám