Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí čtyřiašedesát let a nebojí se to přiznat. Možná i proto, že jí to málokdo věří. Vizáž a především postava, již si Christie Brinkley udržuje i ve věku babičky, je hodna uznání.

Copak obličej, s tím jdou dnes dělat zázraky, s figurou je to horší. Recept Brinkley, někdejší hvězdy obálek plavkového vydání magazínu Sports Illustrated a také matky tří dětí, by mohl mnohé potěšit. Stojí za ní prý procházky s jejími dvěma psy.

„Mí psi a já se cítíme nejlépe, když den začneme krátkým během, nejlépe venku. Je to zajímavější pro psy a já zapojím víc svalů na nohou, než při běhu na trenažéru,“ svěřila slavná pejskařka a kromě těla radí ve formě udržovat i mysl. Ona se například na „stará kolena“ začala učit italsky.

Přese všechno výše zmíněné si však i ona posteskla, že v modelingu cítí diskriminaci starších žen. „Musím lidem neustále připomínat, že i naše věková kategorie se počítá, že na to máme a že chceme být vidět,“ svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám