Hlavní obsah
Článek

Herec Jaromír Nosek (46) má na svém kontě již několik homosexuálních rolí, ať už před kamerou či na divadelních prknech. Sám vlastně netuší, proč ho do role homosexuála často a rádi režiséři obsazují. Nyní je však potěšen, že dostal nabídku zahrát si čistě heterosexuální roli, kterou s velkou radostí přijal.

„V muzikálu Trhák, který zkoušíme v Divadle Broadway, si zahraji inspicienta, je to role, kterou v původním filmu ztvárnila Jiřina Jirásková s Radkou Fidlerovou. Konečně si zahraju normálního muže, dokonce po dlouhé době nebudu teplej,“ sdělil nám herec, kterému je samotnému záhadou, proč podobné role dostává. „Rozhodně jako teplouš nevypadám, takže nevím, co k tomu režiséry vede, vedle gayů hraji ještě nácky,“ svěřil Nosek.

Kvůli svým rolím má mnohdy v běžném životě nemalé problémy. „Muži mě kolikrát oslovují na ulici, nebo za mnou chodí v restauraci, přitom já mám rád ženy, a dokonce mám přítelkyni,“ dodal závěrem se smíchem Míra, který také ztvárňuje homosexuálního majitele cukrárny v muzikálu Mýdlový princ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám