Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná černovláska na fotografii se jmenuje Kateřina Šidlová a je to úřadující Supermiss 2010. „Vítězství v soutěži mi otevřelo spousty nových pracovních příležitostí. Dostala jsem se k práci, kterou bych nikdy nedělala. A ještě jsem vyhrála skvělý auto,“ pochvaluje si Katka své účinkování v soutěži krásy.

Ačkoliv tak měla nabídek na focení a předvádění celou řadu, tak se rozhodla upřednostnit studium. „Vzdělání je u mě na prvním místě. Po vítězství v Supermiss jsem úspěšně odmaturovala a teď se věnuju v Brně studiu jazyků. Modeling je pro mě jen taková brigáda,“ říká kráska, která v loňské Supermiss porazila i mediálně protřelejší exmilenku Leoše Mareše Gábinu Dvořákovou. „Gábina skončila třetí, ale musím říct, že je to strašně fajn holka, která si na nic nehrála,“ chválí Katka svou bývalou sokyni.

„Každopádně bych chtěla všechny holky, které mají chuť, pozvat na letošní ročník Supermiss. Ničeho se nebojte, přihlašte se do soutěže, protože můžete jen získat. Vyhrát může jen jedna, ale získat cenné zkušenosti a sebevědomí může úplně každá. Navíc letos se bojuje dokonce o dvě osobní auta,“ láká mladé krasavice k soutěžení Kateřina.

Přihlásit se do letošní Supermiss můžete zde. Castingy se pak uskuteční 21. října od 12:00 hodin v Praze v hotelu Hilton, 22. října pak od 12:00 v Brně v hotelu Holiday Inn.

Další články

Načítám