Hlavní obsah
Článek

Svoji poslední desku nazvala zpěvačka Bára Basiková (61) Slzy. A je opravdu hodně smutná. "Není to deska moc optimistická, ale ani pesimistická. Jsou to smutné písničky, melancholické. Ale já nikdy nedělala žádnou veselou hudbu," krčila rameny zpěvačka, která nepotvrzuje ani nevyvrací zvěsti o tom, že skončilo její třetí manželství s Petrem Polákem, s nímž má syna Theodora.

"Točí se smutné filmy, píšou se smutné knihy, a přesto je lidi čtou. Já jsem vždycky spíš inklinovala k vážnějším a smutnějším polohám v tvorbě," míní. Odráží to prý i její životní pocity. "A už dlouho. Od dětství i mládí jsem velký pesimista a skeptik. I když se ráda bavím, mám ráda srandu a veselé lidi, těší mě, když je kolem mne radost. Ale v hudbě je mi bližší vážnější a smutnější poloha. Dokážu se v ní líp prezentovat," dodala.

Na druhou stranu s tímto životním přístupem může být Bára, která předpokládá to nejhorší, leda příjemně překvapená, když tomu tak není. "To je pravda, už mi to řekla spousta lidí, že je to lepší model. Mně to ale nevadí a v životě mne to neobtěžuje. Jsem taková a lidi, kteří mě znají, to vědí, přijali to a počítají s tím," přitakala nám.

A jaké životní období prožívá zpěvačka nyní? "Mám se tak nějak dobře, normálně. Snažím se obklopovat se příjemnými lidmi, vyhledávat příjemné situace. A samozřejmě největší radost mi dělají děti, všechny tři. To je to nejvíc v mém životě. Ty mě nikdy nezklamaly, nikdy je nepřestanu mít ráda tou absolutně bezmeznou bezpodmínečnou láskou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám