Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové komedii divadla Studio DVA s názvem Brouk v hlavě je opravdu pestré obsazení. V novém nastudování nejslavnější situační komedie francouzského dramatika Georgese Feydeaua se kromě Filipa Blažka, Jitky Schneiderové, Bereniky Kohoutové, či Romana Štabrňáka objeví také Kristýna Janáčková. Představitelku princezen, která vešla ve známost díky roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě, jsme na kostýmní zkoušce potkali v dost odvážném modelu.

Herečka totiž v komedii hraje služebnou v hotelu U Galantní kočičky. „Cítím se v tom moc dobře. Já se ráda obléknu, když jsou nějaké pěkné premiéry. Tohle je krásný,” pěla ódy na svůj odvážný kostým herečka, která vnímá svou roli jako výzvu: „Je to trošku opak toho, co jsem já sama. Je hezké si zahrát něco, co mi není vlastní.”

Maminka tříletého chlapečka se opět naplno vrací do práce. „Jsem hrozně šťastná, že mi přišla nabídka ze Studia DVA v době, kdy mi končila mateřská. Skákala jsem tři sta metrů do vzduchu,” říká Kristýna, které se daří úspěšně kombinovat práci a rodinné povinnosti. „Syn začal chodit pravidelně do školky. Dá se to božsky zvládat, navíc naprosto perfektně funguje partner,” říká herečka.

Kristýna Janáčková si poslední tři roky strávené se synem užila a je ráda, že se mohla dítěti plně věnovat. „Ty roky by mi nikdo nevrátil,” říká herečka, která vše zvládala bez pomoci profesionálních hlídaček: „Měla jsem obrovské štěstí, protože jsem chůvu nepotřebovala. Fungovaly totiž obě babičky.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám