Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Z českých zpěvaček má nejdelší nohy a nestydí se je ukazovat! Herečka a šansoniérka Renata Drössler (60), která má v repertoáru nejen písně Marlene Dietrich a Edith Piaf, ale i řadu původních českých šansonů, se rozhodla zase pořádně potrápit mužskou fantazii. Nafotila hodně sexy fotky. Mrkněte do galerie.

„Třeba už to nebude dlouho trvat a nohy moci ukazovat nebudu,“ prohlašuje se smíchem dáma, která právě díky svým nohám dostává v poslední době dost zajímavé a finančně lákavé nabídky od mužů. Jak ale sama nedávno rázně přiznala, nereflektuje na ně.

Před divadelními prázdninami má Renata napilno. „Dohráváme před prázdninami představení Edith a Marlene. Tento pátek budu mít tradiční šansonový večer v Salmovské literární kavárně,“ vyjmenovává herečka a šansoniérka své nejbližší aktivity.

Už na podzim Renata všechny své fanoušky potěší novým cédéčkem. „Bude na něm šestnáct nových původních autorských šansonů. Některé z nich už jsme publiku stihli představit, jiné budou úplnou novinkou,“ dodává s tím, že na léto žádné velké cestovatelské plány nemá

„Do ciziny se s přítelem v létě určitě nechystáme. Je nesmysl jezdit za teplem zrovna v době, kdy je u nás hezky. Čím jsem starší, tím více se zjišťuji, že je u nás v té naší krásné zemi stále co objevovat,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám