Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rodiče by měli dětem při sledování SuperStar zacpat uši. Při hodnocení výkonů soutěžících totiž občas dojde na ostřejší výraz.

Druhý finálový večer fenomenálně zahájila Tereza Mašková (27). Zpěvačka s růžovými vlasy si vybrala píseň Chandelier od Sii a byla to trefa do černého. Porota při hodnocení nešetřila chválou a první účinkující rovnou označila za favoritku celé soutěže.

„Vnímám tě jako zpěvačku, která má starou duši. Postavíš se na pódium, nemusíš se ani hýbat a ovládneš celý prostor. Je to jako kdyby tady stála Edith Piaf,“ rozplývala se Katarína Knechtová.

Po „odborném“ hodnocení došlo i na její spontánní projev. „Ať o mně píšou čeští i slovenští novináři, co chcou. Já jsem se z tebe posrala!“ dodala upřímně. Sprostými slovy nešetřil ani Pavol Habera (61), který často používá výraz „do řiti“.

Přisadil si i moderátor Leoš Mareš (47) po vystoupení Karmen Pál-Baláž. „U nás se to tak nebere, tak to můžu říct. Říká se, že jsi dneska zaje*ala“, opepřil přímý přenos slovenským výrazem, který se většinou používá v úplně jiných souvislostech.

Reklama

Další články

Načítám