Hlavní obsah
Článek

Madonna jako popová královna pomalu dosluhuje a je čas uvolnit trůn mladší nástupkyni. Tou by se mohla stát Taylor Swift (34), která prodává milióny alb a sbírá jednu cenu za druhou.

Americká popová ikona svůj hvězdný status potvrdila na udílení Billboard Music Awards v Las Vegas, kde byla nominovaná v pěti kategoriích. Nakonec se radovala jen dvakrát. Převzala cenu pro nejlepší zpěvačku a uspěla s albem Reputation, která se stala nejprodávanější deskou.

Sbírka trofejí Taylor Swift se tak rozrostla o další dva cenné kousky. Celkem už jich má téměř 300 včetně deseti Grammy. Na Billboard Music Awards uspěla už třiadvacetkrát.

Taylor přípravy na galavečer nepodcenila. Oblékla růžové šaty kombinující dívčí nevinnost s dráždivostí ženy, která umí zúročit své tělesné přednosti. V odvážném rozparku odhalila svou sexy nožku až k zadečku.

V hlavní kategorii Top Artist Taylor porazil britský zpěvák Ed Sheeran. Uspěl v šesti z 15 kategorií, v nichž byl nominován. Úplně stejné skóre měl i raper Kendrick Lamar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám