Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) v sobě nezapře dobrodružnou povahu. Momentálně cestuje s batohem na zádech po Kanadě a poznává krásy i nástrahy tamějších národních parků.

Odměnou jí jsou výhledy na zasněžené hory i zážitky v opravdové divočině. A občas se najde i nějaké to romantické místo k vykoupání. Tereza se tak fanouškům na sociální síti pochlubila snímky v plavkách.

Na rozdíl od modelek a některých hereckých kolegyň nepotřebuje žádný luxus, ale pořádné zážitky a dobrodružství. Když už se opět navlékla do outdoorového oblečení, čekal na ni hned několikrát vskutku adrenalinový zážitek.

Setkání s medvědy není v kanadské divočině ničím neobvyklým. Když se ale na první pohled roztomilý méďa objeví ve vaší těsné blízkosti, hrozí opravdové nebezpečí. A někdy prý nepomůžou ani hlučné rolničky a pořádný kravál.

„Když potkáte grizzlyho, zvedněte ruce nad hlavu a pomalu se čelem k němu vzdalujte. Když se vám podívá do očí a zamíří za vámi, přestaňte couvat a začněte se modlit,“ líčila své zkušenosti s medvědy herečka.

„Já teda nevím, ale za poslední tři dny jsem viděla sedm baribalů a dvakrát grizzlyho. Naštěstí jsem měla své pokyny. Zvedlé obočí mi zachránilo krk,“ neztratila smysl pro humor Voříšková, která má s sebou pro jistotou i ochranný sprej. „Sprej jsem nepoužila. Nechci stříkat medvědy. Zatím,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám