Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Jana Šišková (29) je bývalou vrcholovou sportovkyní a ani v modelingu není žádným nováčkem. Stejně jako Gabriela Koukalová je zrzka, je neuvěřitelně půvabná, ale tolik sportovních úspěchů v biatlonu jako ona na kontě nemá.

"Dostala jsem se na dětskou olympiádu v biatlonu, tam jsem byla jednou druhá a jednou třetí, dostali jsme se i na mezinárodní olympiádu dětí a mládeže, tam jsme vybojovali bronzovou medaili ve štafetách," sčítá úspěchy.

S biatlonem v osmnácti letech skončila. "Už to nešlo. Fyzicky ani psychicky. Je tam důležitá koncentrace a u mě už to nešlo. Cestování, kluci, soustředila jsem se i na jiné věci," vysvětluje.

Úspěchy pak sbírala jako modelka v zahraničí. "Dva roky jsem byla jako modelka venku. Po konci s biatlonem jsem rok studovala jazykovku a ve dvaceti jsem odletěla na tři měsíce do Bangkoku. Pracovala jsem v Miláně, Paříži, Istanbulu," dodala. A nyní bojuje o korunku pro nejkrásnější dívku Česka. Finále České Miss se uskuteční 2. června v Ostravě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám