Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo má nejlepší hlas v Česku a na Slovensku? Na to se rozhodly přijít televize Nova a Markíza, které rozjíždějí novou společnou show. Jejím cílem je objevit nejlepšího zpěváka či zpěvačku z obou zemí a to bez ohledu na vzhled a věk. Jediným omezením je, že soutěžící musí být starší šestnácti let.

Poprvé v historii hudebních soutěží záleží u show Hlas Česko Slovenska pouze na pěveckém talentu. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského šoubyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Který kouč je nejlepší a kdo se stane tím nejlepším? Odpovědi diváci naleznou už příští rok na jaře. O tom, zda soutěž bude jak je na Nově tradicí, opět uvádět LeošMareš, zatím v televizi mlčí.

The Voice je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. V Holandsku, kde byla show The Voice uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. O tři měsíce později uvedla americká televizní stanice NBC první řadu The Voice s obrovským diváckým úspěchem a už teď připravují tvůrci druhou řadu. V porotě americké verze zasedli například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine.

Stejně jako Česko a Slovensko čeká premiérová řada soutěže The Voice v roce 2012 i Belgii, Francii, Velkou Británii a Austrálii.

Reklama

Další články

Načítám