Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (38) opět zářila. Na akci nazvané A Decade of Difference, kterou pořádal Bill Clinton (65) k příležitosti 10. výročí své nadace, to pořádně rozjela. Vystoupila například se skladbou Government Hooker, s níž Clintonovi popřála ve stylu Marilyn Monroe a hit Bad Romance změnila v Bill Romance.

Slavnostní večer proběhl v Los Angeles a jeho celý název zněl A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation. Organizaci založil bývalý prezident USA s cílem bojovat s chudobou, podporovat vzdělání a zdravotní péči v rozvojových zemích.

Na oslavě kromě Lady Gaga vystoupili například Ashton Kutcher, Jason Segel, Ellen DeGeneres a Colin Farrell. Bill, který 19. srpna oslavil své 65. narozeniny, se s jeho manželkou Hillary po celou dobu večera velmi bavili.

„Chtěl bych poděkovat Hillary, se kterou jsem se poprvé setkal před čtyřiceti lety. Když jsem ji poznal, dělala ten druh práce, jehož skvělé výsledky vidíte ještě dlouhou dobu po tom, co započal,“ složil poklonu své ženě Clinton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám