Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na scéně divadla Studio Dva exceluje Berenika Kohoutová (33) v představení Šíleně smutná princezna, kde hraje právě princeznu. V novém nastudování jedné z nejslavnějších situačních komedií francouzského dramatika Georgese Feydeaua Brouk v hlavě se zhostila role služky.

I když se na scéně bude objevovat méně, divák ji rozhodně zaznamená. O tom jsme se mohli ostatně na vlastní oči přesvědčit na kostýmní zkoušce, kde herečka provokovala v krátkých šatech, pod kterými vykukovaly podvazky.

Herečka, která na sebe upozornila účastí v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, nemá v představení úplně velký prostor a na scéně se bude objevovat s přestávkami. „Není tam moc textu, zároveň je hodně na jevišti. Moje postava občas vyleze, něco prohodí a pak zaleze do zákulisí. Bojím se proto, že budu mít neustále pocit, že mám být na jevišti, nebo to nestihnu. Nesmím se moc zapomínat v zákulisí,” říká Berenika, která má s tímto už špatné zkušenosti: „Už se to stalo několikrát. Například v představení Šíleně smutná princezna jsem párkrát zaspala. Občas to tak je.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám