Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pravdou, že žádný český občan nebude přihlížet největší britské události roku, jak informují média. Na svatbě prince Harryho a jeho krásné snoubenky Meghan Markle (42) bude tuto sobotu zářit česká kráska. Osobní pozvání od snoubenců dostala bývalá modelka a nyní věhlasná nutriční specialistka Gabriela Báňová Peacock. Ta se stravou pomáhá britské královské rodině a její výživové doplňky jsou velkým hitem.

Gabriela žije v Londýně a s manželem Davidem nemá k britské královské rodině daleko. Dokonce princezna Eugenie, vnučka královny Alžběty II., je kmotrou jejich dcery. A letos nebudou tak chybět ani na druhé královské svatbě. Eugenie ohlásila v lednu zásnuby a svatba bude také ještě letos na stejném místě, kde si zítra bere Harry americkou herečku Meghan, tedy v kapli sv. Jiří na hradě Windsor.

Už nyní je jasné, v jakém modelu bude zítra Gabriela Peacock zářit. Oblékne upnuté koktejlky lososové barvy a nebude chybět ani luxusní klobouk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám