Hlavní obsah
Článek

Tak tohle už Monika Štiková (51) opravdu přehnala. Milovníci zvířat a pejskaři by se na tuto video ukázku z rodinné show Štiky ani neměli dívat.

Ornella (31) si pořídila roztomilého pejska, kterému v době natáčení byly pouhé dva měsíce. Taková štěňátka ještě dělají doma loužičky a samozřejmě kousají do všeho, na co přijdou.

To však Monika Štiková vůbec nechápala, a když rozkošné štěňátko shodilo ze stromečku vánoční ozdobu, nemilosrdně ho praštila přes hřbet!

Štěňátko vůbec nechápalo, co se děje, a zakňučelo strachy. Ornella ho naštěstí ihned schovala do náruče a do mámy se ostře pustila.

„Nemůžeš ho bouchnout přes páteř, když mu nejsou ani dva měsíce, vůbec na něj nesahej,“ bránila pejska.

Monika však místo omluvy poučovala dceru o výchově. „Takhle ho vezmeš za ten hřbet, narveš mu hubu do louže, pleskneš ho a řekneš fuj,“ dávala Ornelle návod na to, jak štěně odnaučit dělat doma loužičky.

Že je tento brutální styl výuky naprosto přežitý, se přitom dočtete v každé příručce o psech. „Přečti si knihu, když mu tohle uděláš takhle brutálně, tak ten pes si to nese klidně celý život,“ oponovala Ornella.

Stará Štiková ale dceru neposlouchala. „Musíš ho vychovávat,“ hromovala. A co si myslíte vy? Opravdu to Monika přehnala? Hlasujte v anketě pod článkem.

Co si myslíte o svérázné psí výchově Moniky Štikové?
Je to blázen, chudák pejsek, Monika o výchově psů nic neví
92,2 %
Udělala dobře, pes musí mít přísnou výchovu
4,3 %
Bylo to přes čáru, Ornella by jí psa už nikdy neměla ukázat
3,5 %
Celkem hlasovalo 1074 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám