Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tolik zhubnete, pokud budete dodržovat nejen to, co sníte, ale také to, co pijete! Poznejte sílu spojení diety a chutného čaje.

Sníte o štíhlé postavě? Diety OXY ve spojení s OXY Tea to je evropský hit, který Vám pomůže zdravě a bez hladovek spálit 14kg za 50 dní. Představte si: za necelé 2 měsíce otevíráte šatník a zjišťujete, že polovinu oblečení musíte vyměnit za menší rozměr! Jak je to možné?

oxy dieta

Jednoduchá Dieta OXY a chutný čaj OXY Tea – unikátní kombinace, která Vám zaručí plážovou postavu

Výživa a cvičení není vše. Pro zhubnutí je potřeba také hlídat, co pijete, ne jen to, co jíte! A proto poznejte unikátní kombinaci Diety OXY a čaje OXY Tea – evropský hit, který vstupuje do Česka. Více informací na DietaOXY.cz

Co je to Dieta OXY

Je to inteligentní a jednoduchý online systém, které zastupuje práci výživového poradce. Místo toho, abyste navštívili ordinaci, otevřete internetový prohlížeč, přihlásíte se a začnete využívat výhody diety sestavené individuálně pro Vaše potřeby.

  • Jednoduchá, takže ji lze lehce dodržovat: Dieta OXY je jednoduchá, pohodlná, účinná. Uvedete, kolik vážíte - pote kolik chcete vážit - a máte dietu sestavenou pro Váš organismus. Začněte ji dodržovat a pozorujte v zrcadle, jako získáváte nové tělo. Každým týdnem lehčí!
  • Neskutečné chutě obyčejných produktů: Spojte žlutý s modrým a získáte zelený. Chytře spojte obyčejné potraviny - a obdržíte neopakovatelné chutě, které ještě neznáte. S Dietou OXY to zažijete. Dostanete nejen vyvážené a hubnoucí pokrmy, ale také zdravé a chutné jídlo. Protože pokud chcete zhubnout, je nutné jíst chutně a ne se překonávat!
Foto: Dieta Oxy
obrázek

A co je OXY Tea?

Je to bylinkový čaj, který doplňuje Dietu OXY a povzbuzuje Váš organismus při zdravém hubnutí.

Čaj OXY Tea obsahuje:

  • Pu-erh – tajemství štíhlých Číňanek. Téměř všechny Číňanky jsou štíhlé. Pití pu-erh čaje je tradiční záležitost žen z celé Číny. Nyní je tato složka součástí OXY Tea.
  • Zelený čaj - Vaše druhé játra. Tuk je spalován mimo jiné v játrech! Katechiny obsažené v zeleném čaji povzbuzují tento proces.
  • Kmín – urychlovač spalování tuků. Až o 50% zrychluje redukci tukové tkáně!
  • Máta – aromatické povzbuzení. Osvěžuje mysl a povzbuzuje trávení (a díky tomu - hubnutí).
  • Fenykl obecný bylinný zeštíhlovač. Zvyšuje látkovou přeměnu, díky čemuž rychleji spalujete tuk, a snižuje také chuť k jídlu, abyste se nepřejídali
Foto: Dieta Oxy
obrázek

Dieta OXY a čaj OXY Tea… za cenu sušenek!

Dokážete se zříct jedné sušenky denně, abyste změnili svůj život - zdraví - postavu - na lepší? Tolik Vás stojí dodržování Diety OXY ve spojení s OXY Tea. Sama se rozhodněte, jestli to stojí za to!

Další články

Načítám