Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Františkovy lázně ovládly exotické krásky. Deset finalistek soutěže krásy, kde se vybírá nejkrásnější cizinka žijící v Česku, tam strávily několikadenní soustředění před finále. A kdo viděl jejich těla v plavkách, zapomínal dýchat.

Miss Expat Czech Republic neboli Nejkrásnější cizinka České republiky je název soutěže krásy, jejíž první ročník byl vyhlášen letos na jaře. Celkem se do této netradiční soutěže krásy přihlásilo 52 dívek z dvaceti zemí světa. Deset vybraných muselo mimo jiné zvládnout nacvičit choreografii finálového večera.

„Tématem finále jsou čtyři živly – oheň, země, voda, vzduch,“ říká Dana Gregorová, která bude finále režírovat. „Na každý ze čtyř živlů vždy navazuje soutěžní disciplína. Chybět pochopitelně nebude módní přehlídka a populární promenáda v plavkách,“ dodala. „Z finalistek Miss Expat jsem nadšená. Mám mnohaleté zkušenosti s prací s modelkami, a proto mohu říct, že naše finalistky jsou neskutečně šikovné. Náročný nácvik choreografie zvládly na jedničku, a to ani jedna z dívek nemá zkušenosti z modelingu,“ upřesnila.

Po náročném nácviku choreografie si dívky odpočinuly při zumbě a aerobiku, zaplavaly si v bazénu, rozmazlovaly se u masáží, relaxovaly v sauně a vyrazily na diskotéku. Na diskotéce v lázeňském městě pochopitelně svojí exotickou krásou způsobily velké nadšení hostů.

Finálovou desítku tvoří Mami Kawabata z Japonska, Zulay Fonseca z Venezuely, Mungunzul Bayarkhuu z Mongolska, Raisa Ismailová z Dagestánu, Evgenia Kokoreva z Ruska, Paulina Nakashole z Namíbie, Tra My Nguyen Thi Huong z Vietnamu, Evženie Babutska z Ukrajiny, Sunethra Nirmali Gouri Boyinová z Indie a Ella Mitkina z Izraele.

Finále se uskuteční 3. listopadu ve Slovanském domě v Praze.

Reklama

Další články

Načítám