Hlavní obsah
Článek

Vztah budoucí manželky prince Harryho (39) s jejím otcem byl dosud předmětem spekulací. Meghan Markle (42) konečně vydala prohlášení s posvěcením Kensingtonského paláce.

Thomas Markle své dceři pořádně zavařil, když se nechal nafotit paparazzi fotografy, jak si prohlíží fotky Harryho na internetu. Ukázalo se, že jde o podvrh, s nímž sám souhlasil, což Meghan určitě neprospělo. Thomas následně oznámil, že má za sebou infarkt a ve středu prodělal operaci srdce. I kdyby mu to zdravotní stav umožnil, britská královská rodina by jej nejspíš po této ostudě s otevřenou náručí nepřijala.

„Můj otec se bohužel naší svatby nezúčastní. Vždy jsem o něj měla starost a věřím, že má dobré podmínky, aby se mohl zotavit. Děkuji všem za projevy podpory. S Harrym se moc těšíme, až v sobotu nastane náš výjimečný den,“ sdělila americká herečka veřejnosti přes Kensingtonský palác, i když ještě není členkou královské rodiny.

Na hradě Windsor už vrcholí přípravy na událost, kterou bude v sobotu sledovat celý svět. Thomas Markle ale dceru ve svatebních šatech uvidí jen v televizi z nemocničního lůžka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám