Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osud postavy Andrey Hanákové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 je zpečetěn! Herečka Klára Cibulková (42) po pěti letech v oblíbeném seriálu definitivně končí. Obětavá doktorka, kterou hraje, trpí nevyléčitelnou nemocí, ale už za pár dní zemře za mnohem dramatičtějších okolností.

Statečná záchranářka a žena činu, která celý život nebojácně pomáhala druhým, potvrdí svého hrdinského ducha a doslova skočí pod kulku, aby zachránila život přítelkyni Martině Kaiserové, kterou hraje Sandra Černodrinská. Postava Cibulkové schytá dvě kulky a na nemocničním lůžku po velkém boji o život vydechne naposledy 24. května.

„Není to příjemné hrát sedm obrazů (cca 5 hodin) umírající, ale myslím, že jsme natáčení Andreiny smrti zvládli i s humorem. To je pud sebezáchovy, chvílemi si z toho musíte dělat legraci, abyste to dali. Potřebujete tu tíživou atmosféru ze sebe nějak dostat,“ svěřila se představitelka Andrey, která se dostane na druhý břeh v 820. díle s názvem Neber mi naději.

Reklama

Další články

Načítám