Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár měsíců přivítá na svět svého prvního potomka. Herečka Tereza Vítů (25), známá z nekonečného seriálu Ulice, je už v 6. měsíci těhotenství. Díky její štíhlé figuře na ní požehnaný stav ale dlouho nebyl ani vidět. To se nyní změnilo.

„Skoro nic mi není, takže jsem mohla oblečení vytřídit a přinést,“ svěřila brunetka, která podpořila dobročinný bazar v centru Prahy, který uspořádala nezisková organizace Letní dům a donesla pár kousků ze svého šatníku. Při té příležitosti se také rozpovídala o tom, jak se v pokročilém stádiu těhotenství cítí. „Rodím na konci září a teď zrovna se dítě začalo hýbat, cítím to a začalo mi hodně rychle růst břicho, takže je to zase nová situace, se kterou se musím srovnat, ale jinak se mám moc hezky,“ řekla Super.cz herečka.

Ta už přerušila natáčení Ulice a postupně se připravuje na příchod chlapečka, kterého s přítelem, muzikantem Janem Alešem, čeká. „Těch představení už mám méně, nenatáčím a už mám klídek. Něco k nám chodí a něco nakupujeme my, ale spíš čekáme, co přijde. Přípravy zatím nehrotíme,“ svěřila se Tereza.

Reklama

Další články

Načítám