Hlavní obsah
Článek

Jen několik dní poté, co vdova po herci Radoslavu Brzobohatém promluvila o návratu k Ondřeji Koptíkovi (34), dává o sobě bývalý milenec Hany Gregorové (71) opět vědět. Na sociální síti, kde na podzim loňského roku zveřejňoval nejintimnější detaily z jejich společného života, nebyl několik měsíců aktivní, ale problém s falešným profilem, který se za něho vydává, ho donutil, aby se rozepsal o tom, jak se mu daří.

Koptík totiž řeší problémy se stránkou, na které se pod jeho jménem neustále zveřejňují posměšné zprávy o jeho vztahu se známou herečkou. „Kdysi to třeba bylo vtipné, když jsem neměl nejlepší období svého života a dělal a psal věci, které už dobře znáte a kterých dodnes velice lituji. Dnes vše vidím už jinak,“ svěřil se Koptík, který prošel šestitýdenní léčbou v psychiatrické léčebně kvůli závislosti na drogách a podle Gregorové je pod neustálým dohledem a daří se mu.

Oči mu otevřela nejen herečka, bez které nemůže být, ale také léčba a osudy jiných lidí, které potkal. „Po tom všem, co jsem si prošel v léčebně, i tím, co jsem tam viděl, vím, že jsem se rozhodl správně. Moje cesta doživotní abstinence možná nebude lehká, ale dělám vše proto, aby byla úspěšná. Celým svým srdcem doufám, že mezi vámi existují ještě přející lidé a tak vás chci moc tímto poprosit o vaši podporu i o nahlášení falešného profilu,“ dodal Koptík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám