Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno biatlonistky Gabriely Koukalové se bude zase skloňovat ve všech pádech. Poté, co půvabná sportovkyně vydala knihu, ve které promluvila o boji s anorexií a rozepsala se o svém „poprvé“, se vrhla na zpěv. V rozhovoru pro rádio Frekvence 1 svěřila, že už zpívá s kapelou.

To, že Gabriela nedávno zazpívala v televizní Show Jana Krause píseň od Lady Gaga Million Reasons, nebyla náhoda. „Hudba a zpěv mi teď nalévají krev do žil a je to jedna z mých oblíbených aktivit! Sympatizuji s jednou menší kapelou, která hraje známé písničky. Je to bezvadná parta, ve které je legrace. Je to dobré prostřední k nabití endorfinů,“ svěřila v rozhovoru se Zorkou a Mírou Hejdovými.

„Nemám ale žádné ambice! Já to dělám proto, že mě to baví. Nemám dopředu nic vymyšleného, projekty, hudební věci… Když se mi chce, tak si jdu zazpívat s kapelou do zkušebny… Nemám s ní problém časem vystoupit pro kamarády, ale veřejně? I když, nikdy neříkej nikdy,“ dodala Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám