Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že se Jaromír Jágr (52) nerad fotí. Čas od času ale udělá výjimku. Při focení mini kampaně jisté značky mobilního telefonu s ním tak vznikla série poměrně pikantních snímků, ze kterých bude jeho fanynkám nejspíš dost horko.

Jágr pózoval na místech, která byste od něj nečekali. Můžete ho tak vidět ve vaně či v posteli. A jak si Jaromír užil samotné focení? „Byl jsem rád, že jsem se při focení potkal s řadou známých tváří,“ vysvětluje Jágr. „Štáb už jsem si vycvičil při předchozích natáčeních, takže nám to celkem pěkně odsýpalo, a to já mám rád,” dodává se smíchem v hlase. Hokejista je vždy nejspokojenější, když má pózování před objektivem rychle za sebou.

Vzhledem k tomu, že Jaromír už není tak aktivní na sociálních sítích, kam dříve pravidelně přispíval, a bohužel ho nevidíme ani na obrazovkách televizí, které v těchto dnech vysílají mistrovství světa v hokeji, vás fotky jistě potěší. A co říká Jaromír na právě probíhající mistrovství? „Utkání sleduji a samozřejmě fandím našemu nároďáku, snad klukům vyjde čtvrtfinále proti Americe a zahrají si o medaile,“ drží palce Jágr a jedním dechem dodává: „Zajímavé je ale sledovat i ostatní mužstva, zábavné je třeba nevyzpytatelné Finsko.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám