Hlavní obsah
Článek

Své 34. narozeniny se muzikálový zpěvák Laco Hudec Šubrt rozhodl oslavit trochu netradičně. Uspořádal svůj první koncert, kterým zároveň připomněl, že už na české hudební scéně působí patnáct let. Laco, jehož známe mj. z muzikálu Ples upírů, v němž ztvárňuje homosexuálního upíra Herberta, měl nabito.

Vyprodaný sál Divadla Na prádle ovšem zůstal v šoku, protože očekával, že bude poslouchat muzikálové hity. Ale místo toho Laco celý večer zpíval slovenskou country hudbu, která ho doprovázela celou pubertou, když jezdil závodně na koních.

Mezi hosty byli i jeho muzikáloví kolegové jako Michaela Gemrotová (38) a Tomáš Vaněk, s nimiž se potkává na jevišti GoJa Music Hall v Plese upírů, který na této scéně vystřídá od září Fantom opery, Vendula Příhodová nebo Petr Ryšavý.

U standing ovation na konci koncertu dostal Laco překvapení od svých kolegů, krásný narozeninový dort a jeho hosté spolu s vyprodaným sálem mu zazpívali narozeninovou píseň. "Byl to neskutečný zážitek, poprvé jsem měl svůj vlastní koncert a musím uznat, že doufám, že ne poslední," svěřil dojatý Laco, který by rád připravil vánoční koncert.

Laco vehnal všem přítomným slzy do očí, když zazpíval píseň s názvem "Kto zhasol hviezdy", kterou věnoval svým zesnulým kamarádům, mezi které patřil i David Weingärtner nebo Jakub Zedníček. "Když na konci u jedné písně začali lidi svítit mobilama, tak jsem měl co dělat, abych se nerozbrečel. Naštěstí jsem měl za sebou svoji skvělou kapelu, která mě podržela," uzavřel zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám