Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská modelka, herečka a televizní moderátorka Victoria Silvstedt (43) si vyrazila na výlet na jachtu. Jenomže zatímco kroužila kolem Eden Rocku, začal foukat poměrně silný vítr a už to bylo. Sukně létala do všech stran a kolemjdoucím se naskytl pohled nejen na kalhotky, ale především na její holý zadek. Aspoň, že se na něj dalo dívat.

Polská super modelka Anja Rubik (34) na balkóně svého apartmánu telefonovala v šatech poměrně volného střihu. Dokonce tak volného, že jí vykouklo prso. Aby toho ale nebylo málo, ukázala modelka i holý zadek, na kterém se potřebovala poškrábat.

Modelka, bloggerka a rádoby zpěvačka Caroline Vreeland se toho také příliš nebojí. Své pověstné pětky předvedla na červeném koberci v průhledné róbě. Faktem je, že se nemá za co stydět. Otázkou ovšem zůstává, jestli to má pravnučka legendární editorky časopisu Vogue vůbec zapotřebí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám