Hlavní obsah
Famous
Článek

Vrchní soud v Harare řeší případ gangu čtyř mladých žen, které znásilnily více než tucet mužů a ukradly jejich sperma. Dotyčné si vybíraly mladé stopaře, které omámily neidentifikovanou látkou a přinutily k souloži. Mnohdy je donutily použít kondom, aby mohly zachytit sperma mladíků. To se dá výhodně prodat šamanům vyrábějícím tradiční léčivé prostředky.

Před soudem v hlavním městě Zimbabwe stanuly osmadvacetiletá Rosemary Chakwizir, šestadvacetiletá Sophie Nhokwar a její o dva roky mladší sestra Netsai a čtyřiadvacetiletá Thulani Ngweny. Celkem bylo identifikováno na sedmnáct obětí, jen tři muži přitom incident ohlásili policii.

První obětí, která si nenechala případ pro sebe, byl devatenáctiletý mladík, jehož znásilnily ženy na počátku března. Nabraly ho do auta jako stopaře, omámily neznámou látkou a znásilnily v křoví. Musel používat kondom a souložit se všemi ženami. Sperma z kondomů si ženy schovaly. Na černém trhu v Zimbabwe je to velmi cenná látka.

V srpnu si vyhlídly mladého vojáka, ten musel souložit se všemi čtyřmi ženami bez kondomu. Ohrožovaly ho přitom pistolí. Posledním byl policista v civilu, jehož znásilnily v září. Ten po incidentu ihned rozjel pátrání po gangu. Ženám za znásilnění hrozí několik let vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám