Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Lea Šteflíčková není ve světě modelingu žádným nováčkem. Věnuje se mu od třinácti let a doposud pracovala převážně v zahraničí. Tahle kráska má za sebou spoustu úspěchů.

"Začala jsem s modelingem ve třinácti letech. V čerstvých čtrnácti jsem poprvé byla na dva měsíce v Japonsku.  V Japonsku jsem byla doposud sedmkrát, třikrát jsem byla v Turecku a pracovala jsem také v Thajsku," řekla Super.cz krásná Šteflíčková.

Lea nežije s rodiči. S otcem od dětství není v kontaktu a poslední roky jí nevychovává ani maminka. O Leu se stará dědeček. "Maminka bydlí v zahraničí, ve Španělsku, nemáme spolu proto tak intenzivní kontakt. Proto je u mě na prvním místě děda," vysvětluje Lea.

Ten jí ale bohužel na finále České Miss držet palce nebude. "Děda na finále nebude. Bude sám u televize, že si to víc užije. Budu na něj myslet a vědět, že na mě kouká," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám